Team


 

Sialtech beschikt over een staf van ruim 35 medewerkers van wie ongeveer tachtig procent in de buitendienst werkt. Door de snelle technologische ontwikkelingen en door de voortdurend toenemende opleidings- en ervaringseisen van onze klanten, overheden en toezichthoudende instanties is er sprake van steeds verdergaande specialisatie. De tijd van 'manusjes van alles', inzetbaar bij elke klus ligt dan ook ver achter ons.

 

De buitendienst van Sialtech kent de volgende specialismen:

  • boormeester
  • veldwerker milieukundig bodemonderzoek
  • asbestdeskundig veldonderzoeker
  • milieukundig begeleider
  • gecertificeerd monsternemer
  • veldonderzoeker geotechniek

 

Bij elk specialisme horen opleidings- en ervaringseisen. Alleen een medewerker die aan de eisen voldoet wordt ingezet als projectleider op een specifiek onderzoek. Voor alle medewerkers in de buitendienst geldt dat ze jaarlijks medisch worden gekeurd, in het bezit zijn van diploma's bedrijfshulpverlening en veiligheid en dat ze regelmatig de bijeenkomsten over veiligheid en gezondheid bijwonen.

 

Ons kantoorpersoneel werkt in het hoofdkantoor in Houten en de drie regiovestigingen in Sittard, Kapelle en Assen. Groot organisatievermogen, uitstekende contactuele eigenschappen en een goed commercieel inzicht zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend. Bovendien beschikken onze medewerkers niet alleen over de noodzakelijke diploma's en certificaten, maar hebben ze zelf ook ruime veldervaring opgedaan, waardoor ze een praktische vraagbaak zijn voor zowel hun collega's in het veld als onze klanten.

 

Henk Nijmeijers
Directeur/Eigenaar


 Harold Uittenbosch
 Bedrijfsleider

 Bertrik Murk
 Hoofd planning

 Rene Henderickx
 Projectleider


Jos Visker
Projectleider

Jessica Vermeulen
Hoofd boekhouding

Rinke Timmerman
KVGM coördinator
Fysisch geograaf
KNA sr. Prospector