VKB-ledendag bij Sialtech in Houten


20/01/12

Op vrijdag 3 februari organiseert de VKB bij Sialtech in Houten een ledendag over de BRL 2000 en NEN 5744, bestemd voor boormeesters en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de veldwerkkwaliteit.

 

’s Ochtends zal er eerst aandacht worden besteed aan het opfrissen van de inhoudelijke kennis van BRL 2000 (protocollen 2001, 2002, 2003, 2018). Dit zal gebeuren door een VKB-docent (waarvan de naam in een later stadium bekend zal worden gemaakt) die nauw betrokken is bij het opstellen en aanpassen van BRL’s. Het ochtendprogramma zal verder in het teken staan van het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar. Ook zullen knelpunten in de theorie, de documenten en de praktijk besproken worden en zullen er aanbevelingen gegeven worden ter verbetering.

 

‘s Middags zal er vervolgens nader worden ingegaan op grondwatermonstername volgens de nieuwe NEN 5744. Na het bespreken van de theorie zal er bij Sialtech een praktijkdemonstratie worden gegeven. De namen van de docenten van het middagprogramma zullen nog nader bekend worden gemaakt, maar zijn onder andere van Sialtech afkomstig.

 

Het maximale aantal personen dat aan deze dag kan deelnemen bedraagt twintig. Geïnteresseerde VKB-leden kunnen zich aanmelden bij Elmer van Krimpen van het VKB-secretariaat.

 


Terug naar het overzicht...