Sialtech en Geosonda versterken hun partnership


16/06/16

Om haar dienstverlening en marktpositie verder te versterken gaat Sialtech een intensiever partnership aan met Geosonda, onderdeel van ABO-Group dat zich bezig houdt met monitoring en testing (veldwerk). Door de samenwerking kunnen de meest complexe milieukundige, geotechnische en archeologische veldonderzoeken uitgevoerd worden in Europa en daarbuiten. Beide bedrijven zijn en blijven onafhankelijk dienstverlener met een autonoom bestuur.

 

Sialtech is de grootste Nederlandse onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in milieutechnische, geotechnische en archeologische grondboringen en veldmetingen. Sialtech is actief in heel Europa en heeft vestigingen in Houten, Sittard, Assen en Kapelle.


Geosonda is de grootste Belgische dienstverlener gespecialiseerd in milieukundig, geotechnisch en archeologisch veldwerk, sonderingen en veldmetingen. Geosonda heeft vestigingen in Brussel, Gent, Aartselaar en Namen. Door de recente overname van het Nederlandse Geomet door ABO-Group, worden in Nederland de geotechnische veldwerkafdelingen geïntegreerd onder de naam Geosonda, met vestigingen in Breda en Alphen aan den Rijn.

 

Naast Nederland en België  is ABO-Group monitoring en testing (veldwerk) vertegenwoordigd in Frankrijk met vestigingen in Rijsel, Parijs, Nancy, Lyon, Marseille, Toulon, Nice en Montpellier. 

 

Henk Nijmeijers, directeur Sialtech, is zeer enthousiast over de mogelijkheden van de gezamenlijke aanpak: “De wisselwerking tussen België, Frankrijk  en Nederland creëert synergiën die alle partijen ten goede komen. Sialtech wil samen met Geosonda inzetten op verdere groei, zowel in de thuislanden als internationaal.” Geosonda ziet in de samenwerking een sterke partner om zowel commercieel als technisch een vooraanstaande positie in te nemen met meer dan 180 medewerkers en een uitgebreid, up-to-date machinepark in Nederland, België en Frankrijk.

 

Voor meer informatie:

 

Henk Nijmeijers

Director

 

Sialtech B.V.

Tel:                         +31 (0) 306594060

Tel direct:             +31 (0) 306594062

Mob:                      +31 (0) 623230252

 

h.nijmeijers@sialtech.nl


Terug naar het overzicht...