Kwaliteit en veiligheid


Kwaliteit

Bij bodemonderzoeken is het veldwerk een belangrijke schakel. Onzorgvuldig of onvolledig uitgevoerd veldwerk heeft directe gevolgen voor de kwaliteit van het eindproduct. Omdat goed veldwerk nu eenmaal heel andere eisen stelt aan de organisatie dan de verwerking van de uitkomsten daarvan, kiezen steeds meer bedrijven en instellingen voor een in veldwerk gespecialiseerd bedrijf: Sialtech!

Om onze opdrachtgevers blijvend een uitstekende kwaliteit voor een concurrerende prijs te garanderen werkt Sialtech volgens een strak managementsysteem dat voldoet aan de vereisten van  ISO 9001:2008.

 

Sialtech speelt een belangrijke rol in de Nederlandse regelgeving als lid van het VKB (Vereniging Kwaliteitsboring Bodembeheer) en als voorzitter van de sectie metingen binnen het SIKB (het SIKB is opgezet om continu en structureel de richtlijnen van het bodembeheer in Nederland te verbeteren). Verder is Sialtech lid van de NEN sub-commissieveldwerk.

 

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Dat is het  uitgangspunt van Sialtech bij al haar werkzaamheden. Veiligheid voor de medewerkers en voor de omgeving is dan ook een geïntegreerd onderdeel van ons managementsysteem. Voor dit aspect heeft Sialtech een VCA** 2008 certificaat.